Dakgoten

Bij Polyplus maken we polyester bouwproducten. Dat kunnen bijvoorbeeld luifels of plafonds zijn of dak- en siergoten. Voor welk product u ook gaat, de voordelen zijn hetzelfde: u krijgt altijd een onderhoudsarm product dat ook nog eens hartstikke lang meegaat.

Een dakgoot loopt langs het uiteinde van een dak(plaat), waar het regenwater opvangt. Via regenpijpen voert het dit water af. Een goede dakgoot voorkomt ongewenste gaten en plassen op de grond en houdt uw gevel droog. Een dakgoot is niet alleen een sieraad voor uw woning, maar ook nog eens hartstikke functioneel. 

Dakgoot, bakgoot of siergoot?

Dakgoten zijn er in allerlei soorten en maten, zoals ook hieronder te zien is. Neem bijvoorbeeld de bakgoot, een type dakgoot met een traditionele vierkante bak. Of kies voor de siergoot, die - zoals de naam al zegt - een sierlijke twist toevoegt aan uw woning of ander (ver)bouwproject. Siergoten hebben namelijk een meer geprofileerde kraal. 

Maar welke keuze u ook maakt: met een dakgoot van Polyplus gaat u voor uitstraling en kwaliteit en ontneemt u zichzelf ook nog eens een hoop werk.