Bouw Beurs 2021

Natuurlijk is Polyplus ook dit jaar weer aanwezig op de Bouw Beurs 2021

De bouw is ambitieus, innovatief, duurzaam en richtinggevend en ondanks uitdagende tijden, zeer toekomstgericht. Bouwbeurs Polyplus stand polyester dakgotenDe bouwketen verandert razendsnel met een groeiende aandacht voor milieu en circulariteit, geholpen door positieve ontwikkelingen in technologie. Deze veranderingen en ontwikkelingen vragen om juist nu de verbinding met elkaar aan te gaan en als bouwsector nog sterker te worden. BouwBeurs 2021 is de plek waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij moet zijn. De grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland biedt 5 dagen lang een uitgebreid aanbod aan content en contacten en de beste leads. Zorg dat je hier onderdeel van bent, zodat je nog succesvoller kan zijn.”

Over Polyplus

Al ruim 27 jaar zijn we als producent met onze polyester bouwproducten actief in bouwend Nederland, Duitsland en België. Het juiste materiaal, passend advies en het vertrouwen van onze grote groep klanten heeft ons gebracht waar we nu staan. We zijn erg trots op de vele renovatie en nieuwbouw projecten die we in meer dan 25 jaar geleverd hebben. Daarnaast zijn we erg dankbaar voor de vele klanten die ons betrokken hebben in hun bouwplannen en hiermee aan de basis staan van het succes van Polyplus. Door de jaren heen is de belangstelling en de vraag naar onderhoudsarme kwaliteitsproducten steeds groter geworden. Polyplus heeft na een aantal jaren de keuze gemaakt om zich te specialiseren in producten voor de bouwsector. 

Wilt u meer weten over onze polyester bouwproducten? Neem dan gerust contact met ons op via 0592 - 346 600 of [email protected].