‘Prachtig product, natuurgetrouw in uitstraling’

In gesprek met Stefan den Ouden uit Hardinxveld-Giessendam.

Vorige maand deden we via onze socialemediakanalen een oproep omdat we meer wilden weten over uw ervaringen met de polyester bouwproducten van Polyplus. Stefan den Ouden uit Hardinxveld-Giessendam reageerde enthousiast: “Prachtig product en zo natuurgetrouw in uitstraling.” We belden hem op, om eens verder te praten. 

Stefan den Ouden is mede-eigenaar van KOOZ Projecten, sinds een poosje dealer en montagepartner van Polyplus. Via een collega kwam hij jaren geleden per toeval achter het bestaan van de polyester bouwproducten. “Ik moest een wat ouder huis opknappen. De bewoners wilden graag alles zo onderhoudsarm mogelijk, maar het moest wel passen bij het huis vond ik. Zo kwam ik na een tip bij Polyplus uit”, vertelt hij. 

‘Meest dicht bij hout’

“De materialen van Polyplus zijn natuurgetrouw en makkelijk te monteren”, legt Den Ouden uit. “Daarnaast zijn er zoveel mogelijkheden, dat je altijd iets kunt kiezen dat past bij de stijl van het project. Ik hou van dat esthetische. Producten mogen geen afbreuk doen aan het ontwerp of de sfeer van een woning. Polyester producten komen daarnaast het meest dicht bij hout.”                                                                                                                             polyplus_stefan_den_ouden-KOOZ projecten polyester

‘No-nonsense’

Inmiddels werkt KOOZ Projecten bijna iedere week met de materialen van Polyplus. En als de standaardafmetingen niet bij het ontwerp passen of Den Ouden en zijn compagnon een ander idee hebben, nemen ze contact op met de fabriek in Assen. “We bedenken ook wel eens zelf dingen, die maken we dan samen. Het is fijn dat er ook buiten de standaarden om gewerkt kan worden. Polyplus is echt een no-nonsense partij die doet wat het zegt.”

Showroom

Bij het bedrijf in Hardinxveld-Giessendam kunnen geïnteresseerden ook terecht in de showroom, waar de polyester bouwproducten met eigen ogen te bekijken zijn en zelfs te voelen. “We zien steeds meer interesse bij mensen. Bij vragen of wat twijfel, is het dan fijn dat ze hier het product kunnen ervaren.”

Gezocht: foto’s en verhalen

Gebruikt u in uw ontwerpen ook regelmatig de polyester bouwproducten van Polyplus? Of heeft uw woning dakgoten of een van onze andere materialen? We zijn benieuwd naar uw ervaringen en op zoek naar mooie praktijkvoorbeelden. Laat het ons weten via [email protected].