Polyester dakgoten

Dakgoot nodig? Bestel uw polyester dakgoten bij Polyplus.

Polyplus staat bekend om haar met glasvezel versterkte polyester, onderhoudsarme dakgoten. Deze polyester dakgoten zijn oersterk, gegarandeerd lekvrij en onderhoudsarm. U hoeft uw goten alleen maar schoon te maken, verven is verleden tijd.

Doordat de goten en de eindstukken uit één stuk gemaakt worden, zijn de verbindingen lekvrij. Dit in tegenstelling tot de traditionele met hout betimmerde zinken goten, of de gewone pvc-dakgoot. Dakgoten van Polyplus zijn de beste keus op prijs, kwaliteit en onderhoud.

Dakgoten van polyester zijn sterker dan pvc-dakgoten. Bovendien kunnen ze in iedere gewenste RAL-kleur geleverd worden. Iedere uitstraling, welke kleur u ook wenst, Polyplus levert het.

De dakgoten van Polyplus hebben een authentieke uitstraling, gelijkwaardig aan traditionele met hout betimmerde zinken goten. De variaties in vormen zijn divers, en gaan van modern tot klassiek. Bekijk onze collectie goten hier.

U maakt uw goot compleet met een afwerking van smetplanken, mooie gootklossen en windveren. Uw dakgoot is tenslotte de blikvanger van uw woning. Ook in deze polyester producten zijn er vele variaties. Neem een kijkje in onze portfolio voor inspiratie.

Voor iedere woning is er een passende polyester dakgoot. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw, voor een jaren 30 woning tot een rijtjeshuis. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw woning, laat vrijblijvend een adviseur langskomen voor advies.

Digitale bestanden downloaden


Foto's

Autocad dakgoot bestanden

Klik hier voor Autocad downloads